Tarpeita vastaavat laitekokonaisuudet Ilmainen vaihtokoneiden arviointi Maksa osissa

Raskaan kaluston huolto ja varustelu

Jotta kauttamme kulkeva kalusto ja laitteet vastaisivat uusien omistajien käyttötarpeisiin mahdollisimman hyvin, tarjoamme yhteistyössä RKH Lauhaluoma Oy:n kanssa raskaan kaluston huoltoa ja lisävarustelua.

Haluamme heti kaupantekohetkellä varmistaa, että ostettava laite on toimiva ja luotettava, minkä takia jokainen meille tuleva kone testataan ja huoltotarkastetaan kauttaaltaan. Kun uusi omistaja on löytynyt, keskustelemme jo ostohetkellä mahdollisesta lisävarustelun tarpeesta, että laite on kaikilta ominaisuuksiltaan juuri sellainen, kuin asiakas haluaa. Mitään ylimääräistä emme kuitenkaan laita matkaasi.

Puuttuuko laitteestasi jotain? Me autamme!

Varustelemme maanrakennuskoneet, kuorma-autot, traktorit ja pakettiautot, mikäli myytävä kalusto ei vielä sellaisenaan sovellu täydellisesti käyttöösi. Panostamme käytännöllisyyteen ja kuuntelemme asiakkaan mieltymykset; mitään ylimääräistä ei tuputeta eikä asenneta, vaan jokaiselle uudelle varusteelle tulee olla perustelut.

Yleisimpiä asennettavia lisälaitteita ovat lisälämmittimet, keskusvoitelujärjestelmät, työvalot ja pyörittäjät sekä liittimet. Annamme tarvittaessa suosituksia hankittavista lisävarusteista, mikäli et ole vielä ihan varma mikä olisi teidän tapauksessa paras mahdollinen.

Me pidämme työkoneet käyttökunnossa

Jos Kaivinkonekaupasta ostetussa kalustossa tai laitteissa ilmenee myöhemmin vikaa, se hajoaa käytössä tai kaipaat ylläpitohuoltoa, voitte kääntyä RKH Lauhaluoman puoleen niin pääsette nopeasti takaisin töiden äärelle. Heiltä onnistuu kaikki huollot, korjaukset ja asennukset raskaaseen kalustoon.

Kun laite tai kone tulee huoltoon, teemme kuntotarkastuksen jonka perusteella voidaan katsoa kaikki tarvittavat huoltotyöt. Kuntotarkastuksen löydökset ja tarpeellisiksi katsotut työt tuodaan kattavasti myös asiakkaan tietoon ja merkitään huoltoraporttiin. Täydellinen huoltohistoria edesauttaa raskaan kaluston käyttöiän ylläpitämistä ja helpottaa myös laitteen mahdollista jälleenmyyntiä.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Mahdolliset lisävarustelutarpeet huomataan usein jo kaupanteon yhteydessä, jolloin myyjä auttaa varusteiden valinnassa ja järjestää ostamasi laitteen asennettavaksi. Mikäli myöhemmin huomaat kaipaavasi meiltä ostettuun raskaaseen kalustoon lisälaitteita, ota yhteyttä niin autamme.

Kaluston huoltoasioissa voit ottaa yhteyttä joko meihin, tai suoraan RKH Lauhaluomaan.