Tarpeita vastaavat laitekokonaisuudet Ilmainen vaihtokoneiden arviointi Maksa osissa

Kaivinkonekauppa

Liiketilamme sijaitsevat Seinäjoella, mutta palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Asiakkaisiimme kuuluu monipuolisesti raskaita työkoneita toiminnassaan tarvitsevia tahoja, kuten maanrakennusalan yrityksiä, rakennusurakoitsijoita, maanviljelijöitä ja kuntien rakennusosastoja.

Olemme keskittyneet etenkin uusien ja käytettyjen kaivinkoneiden myymiseen ja niihin tarvittaviin lisälaitteisiin, mutta meiltä saa myös muita raskaita työkoneita, kuten maansiirtokoneita, trukkeja, traktoreita ja näihin kuuluvia lisälaitteita ja varaosia. Myymme myös paketti-ja työautoja.

Otamme käytettyjä työkoneita ja lisälaitteita vaihdossa vastaan asiakkaamme ostaessa meiltä tuotteita. Työkoneiden huollot ja niiden varaosat järjestyvät ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme toimesta.

Kaivinkonekauppa on tunnettu myös Telemark Oy:nä, joka on osa Takamäki Groupia.

Reilu peli se olla pitää

Kaivinkonekauppa perustettiin Seinäjoelle palvelemaan ammattitaitoisesti ja rehdin kaupankäynnin hengessä kaikkia, jotka tarvitsevat raskaita työkoneita päivittäisessä toiminnassaan.

Tuotevalikoima rakentui sen mukaiseksi, mitä asiakkaat eniten kaipasivat ja yrityksen nimen mukaisesti kaivinkoneet nousivat ykkösjutuksi. Niistä onkin kertynyt vuosien varrella melkoinen määrä tietoa ja osaamista – mutta niin myös maansiirtokoneista, traktoreista, trukeista ja muista työkoneista. Ovathan nämäkin olleet valikoimissamme jo pitkään.

Me olemme pyrkineet siihen, että asiakkaamme saavat, mitä oikeasti tarvitsevat. Siksi olemme valmiita kuuntelemaan, mitä meiltä kaivataan ja teemme parhaamme, että asiat saadaan hoitumaan mahdollisimman sujuvasti.

Palveluhenkisyyteemme liittyy myös se, että neuvomme ja autamme asiakasta kaupankäynnin ohella. Meidän mielestämme asioimisesta pitää jäädä hyvä maku molemmille osapuolille. Silloin olemme tehneet mielestämme hommamme niin kuin pitää.