Tarpeita vastaavat laitekokonaisuudet Ilmainen vaihtokoneiden arviointi Maksa osissa

Erinomaiset vaihto- ja rahoitus­mahdollisuudet

Meillä kaupankäynti on joustavaa ja sujuvaa. Uusien työkoneiden, autojen ja varaosien myymisen lisäksi teemme vaihtokauppaa, kunhan tarjotut tuotteet ovat kunnossa ja käyttökelpoisia. Kysy meiltä lisää, jos olet kiinnostunut tarjoamaan kalustoasi vaihdossa meille.

Kauttamme hoituu kätevästi myös hankintojen rahoittaminen silloin, kun rahoitusta tarvitset. Tarjoamistamme monipuolisista ja reiluista rahoitusmahdollisuuksista kannattaa olla suoraan yhteydessä meihin, niin katsotaan yhdessä tilannettasi ja etsitään sopivin tapa rahoittaa suunnitelmasi.

Sujuvat vaihtokaupat

Otamme vastaan vaihtokoneina kaivinkoneita ja maansiirtokoneita, traktoreita, autoja, trukkeja ja työkoneiden lisälaitteita. Kerro, mitä sinulla on tarjota, niin edetään asiassa.

Tärkeintä on, että tarjotut koneet ja laitteet ovat kunnossa, jotta voimme ottaa ne myyntiin liikkeeseemme. Sinun ei tarvitse tuoda niitä liikkeeseemme nähtäväksi, sillä palveluumme kuuluu, että tulemme tekemään arvioinnin paikan päälle luoksesi.

Joustavia rahoitusratkaisuja

Joskus täytyy investoida työkoneeseen tai pakettiautoon, mutta yrityksen kassaa ei haluaisi tyhjentää hankinnan vuoksi. Toisinaan taas voi käsillä olla tilanne, ettei ole valmis käyttämään erillistä vakuutta rahoitukseen tai juuri sillä hetkellä sellaista ei ole käytettävissä. Sinulla voi myös olla tarve vapauttaa pääomaa muuhun liiketoimintaan ja silloin erilaiset joustavat rahoitusratkaisut ovat enemmän kuin tervetulleita.

Meidän kauttamme järjestyvät omaan tilanteeseesi sopivimmat rahoitusratkaisut, olit sitten kiinnostunut uusista tai käytetyistä työkoneistamme, autoistamme, lisälaitteistamme tai varaosistamme. Meillä yhteistyökumppaneina toimii luotettavimmat rahoitusyhtiöt mm. Nordea, OP, Siemens, ja Santander.

Kerro meille, mitä tarvitset ja mikä on tilanteesi hankintojen rahoittamisen suhteen. Asiat hoituvat avullamme ripeästi, ja sinä saat kaipaamasi kaluston nopeasti käyttöösi.